Zoeken
  • martinv

Alle mooie meisjes

29 mei 2020


Dit gaan we doen, misschien. Niek zou ons les geven in bachata-dans. (klik) Dit wil ik wel doen, met meisjes die groot zijn geworden. (grapje, dat kan ik helemaal niet, dan val ik zo neer en kan ik niks meer)

Ik vond een foto album met foto's van de communie-mis in het jaar 2000. Leuk, herinneringen. Die klas had ik toen ik weggestuurd werd, toen mijn directeur mij te lief vond voor de kinderen. Ongelooflijk, eerst heb ik het geschil gewonnen, maar uiteindelijk lukte het hem mij te breken, mij weg te sturen.

Maar nu wil ik naar die kinderen toe iets goed maken, en het wordt leuk!

Via, via heb ik ze teruggevonden, getraceerd, het was net een sneeuwbal-effect. Fantastisch. En ik heb foto's en verslagjes gevraagd, en gekregen. En dan zie je die kinderen,... twintig jaar later! En alleen al die foto's!

De eerste foto was de klassenfoto van toen, leuk! Ik heb een periodieke "Bulleteijn"

bulletin geschreven, met zoekresultaten en gevonden-status. Die heb ik per groeps-email aan hen toegestuurd, met prijsvraag en weetjes. En die vragen komen in een quiz tijdens de echte Reünie. Dat wordt leuk. Ik zoek nog assistentie, ik wil dit niet alleen doen, Er zijn er al drie die me gaan helpen. Ik denk met Amerikaanse BBQ, ergens na de Corona-crisis. Misschien mét vuurvliegjes-sensatie, eind deze maand?

Ergens wil ik ook muziek in het programma, dat hoort bij mij. Toevallig kwam één van de jongens aan met zijn hobby: Bachata. En daar wil ik de muziek bij maken: op zijn minst een liedje, en dan met begeleiding van wie niet danst: trommels en trommeltjes. Op de volgende tekst:

Alle mooie meisjes, die willen naar het strand, mooi, zeggen de mannen, niets aan de hand. gaan we samen chillen, of dansen in het rond,

dan shaken met de billen, de heupen en de k, k, k, k, k,k, k, k, k, k, k, k, k, k, kont. (melodie van Zeven kleine visjes, die wilden naar de zee....)


Ik denk dat het leuk wordt, laat gebeuren, zegt Meisje, niet te strak organiseren....

46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven