Zoeken
  • martinv

Billen of bips?

21 maart 2020

Dit wordt een heren-ding. Anale fase, Anna! Ik weet het, maar doe het toch. Er er dames zijn die dit geen prettig thema vinden, je hoeft het niet te lezen, of geef nadien maar commentaar.

bipsen

Mannen blijken voorkeuren te hebben, landen, culturen ook, en taboes.

Ik was voor mijn CVA meer van de borsten, nu meer van de billen, gek hè.

Borsten staan meer voor moederschap, ik heb van mijn moeder nooit de borst gehad, zou dat iets uitmaken? Billen staan wellicht voor de baarmoeder, die zit daarin, toch? Brede heupen geven een grotere geboortegang voor het baren, begrijp ik, maar het gaat toch om omvang en vleeskwaliteit, houvast, niet?

een mooie billenbroek

Jo, mijn maatje van voorheen, was heel homo. Hij hield van billen, logisch. Hij haalde altijd de kontzakken van zijn broeken af,zag mij het liefste in zo strak mogelijke broeken, nou ja, alleen kijken dan. (en aankomen niet) Hij vond vrouwen in een broek niks, dat was niet vrouwelijk. Het mooiste vond hij een lange jurk en pums... En Trees, een vriendin die op vrouwen viel vond heupgewieg van meisjes vreselijk, te vrouwelijk, het is wat, zal Meisje zeggen... Typisch is dat er zoveel termen zijn: Billen, bips, batsen, kont, zitvlak, achterste

Gisteren liep ik met veel zitvlees op de hei. Moeder en dochter, leuk, dezelfde neus, dezelfde stem. En dezelfde kont. Dochter was in campingsmoking (joggingbroek) die het achterwerk natuurlijk benadrukte. Maar zo'n lieve meid, ze was echt bezorgd over mij, heerlijk, maar aanraken was nu sowieso uit den boze, met die Corona-ziekte. Ik heb toen het volgende liedje geschreven:


Ik heb ze bei-den heel graag gezien, de mooie moe-der, en haar Francien. Met allebei een mooie mond, en alle twee met een mooie la, la, la, la, la (6X) la,la,la, een kwieke kont!


Eigenlijk was dit het liedje: DE TWEE KOFFERS

Wij stonden klaar, altijd paraat, twee mooie koffers, ja inderdaad.

Wij konden wachten het hele jaar,

en als het tijd was, stonden we klaar

Refr: Wij mochten mee, wij mooie koffers want ja, er kon al het nodige in, We waren blij, we waren boffers en we hadden het naar onze zin. Ze gingen wandelen in Tirol, Pa als verkenner, Ma als idool, ze zochten daar het avontuur,

het was niet ver toch en niet te duur. Refr:...

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven