Zoeken
  • martinv

Fado

Bijgewerkt: 23 jan 2020

REGEN (oorspronkelijk Chuva)

hertaling Martin Vermeij

Er zijn van die dingen in ’t leven die moeten zo zijn. Dan moet je ze nemen, vergeven Al doet dat soms pijn je hebt soms wat heimwee, saudade dan zoek je je thuis, op zoek naar je wezen, op zoek naar je ware tehuis.

Je hebt van die mensen die leven alleen in de stad, die hebben geen wensen, die hebben hun leven gehad, ze hebben verlaten, verloren, die zijn heel veel kwijt ze zoeken, bezoeken verleden die hebben geen tijd.

Refrein: De regen tikt tegen de ruiten en doet me haast huilen ben kletsnat van buiten en wil me verloren doen gaan, Maar ik wil wel leven en weiger de straat te bevuilen zodat ik me zelf ben en op eigen benen kan staan De regen verhult het geheim dat veel mensen aanbaden, maar hou van het leven en koester je eigen saudade maar hou van het leven en koester je eigen geluk.
20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven