Zoeken
  • martinv

Feed back, please!

25 november 2019

Het regent, oh wat regent het ik hoor het in mijn warme bed,

ik hoor de regen zingen. Het regent, regent dat het giet, dat niemand daar nou iets van ziet, van al die donk're dingen. Het regent, spettert en het spat, nou worden al de dingen nat.

het regent op de ruiten,

hier binnen is het lekker warm,

ik heb het aan mijn dikke darm,

ik poep maar liever buiten.

Iemand iets gemerkt? ten eerste vind ik het geweldig, typisch uit de tijd, met name de klemtoon op "het", wat normaliter niet-beklemtoond is, dus klinkt als "ut", maar nu niet. Verder, zo zat het niet helemaal in mijn geheugen, ik ken het nog van Jo, maar op het einde was mijn geheugen op, dat van die darm rijmt wel, maar klopt lekker niet, is flauwekul. Zou iemand het gemeld hebben? Niemand geeft mij Feedback op de pagina. Wel een paar echte trouwe lezers, som 's nachts nog per What's app of Messenger,of mondeling, hè schat? (mag ik niet zeggen, doe ik lekker toch een keer). Dat knipoogje, beetje stoute vind ik veel leuker, spannender dan de dichtanalyse van hierboven (je vindt het gedicht bij Google, ik heb het er gecheckt). Nou mijn vraag van de dag: wat vinden jullie? Moet het braver, zonder namen? IEMAND zei dat mensen zich daar aan storen, aan namen. Is dat zo?

Heb ik het teveel over vrouwen, over seks, probeer ik teveel taboes te doorbreken? Stoort zich iemand daaraan? Ben ik aan het postpuberen? (je hebt pré, dan ook post)

Mind your audiance, zei die IEMAND. (nou weet toch ook iedereen wie IEMAND is. (en daar heb ik juist lol in, smiecht)

Beloofd, ik zal de klusjesman het stukje van gisteren laten lezen, als hij me morgen weer blij komt maken met zijn werk. En met zijn dochter, en niet omdat ze vrouw is, ze werkt hard (en rookt te veel). En wat de Baronesse vindt? Die ziet vaak de overgebleven foutjes, zei redigeert, fijn, en ik geloof dat ze het leuk vindt, gisteren nog ging even iets fout en ze reageerde meteen per W.A.

En ik hou van vrouwen om me heen. Misschien compensatie na veertig jaar met een man als kameraad, Jo het was echt goed. En nou REACTIES GRAAG!

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven