Zoeken
  • martinv

For all the girls...

Bijgewerkt: 14 okt 2019

7 oktober 2019

Baron en buurmeisje.

De officiële opening door Milou (van de buren) van Huize van Galen in de Jo van Galenstraat (Bestaat niet, wel een Jan van Galenstraat, in de Zeeheldenbuurt op de Kemp (let wel op, net als bij de Ruiver) waar ik geboren ben, toeval bestaat niet). Milou is vooral lief, poëtisch, schrijft heel leuke briefjes (zoals naar mij in het zieken-huis: "Buurman Martin , het huis mist je").

In mijn memories in het Familienet merkte ik al: ik trek veel meisjes, vrouwen aan. Anja, Marleen, Adrie, Jordy, Stephanie... Of ik schijn ze uit te nodigen mij te bemoe-deren. Op dit moment zijn er twee kandiaat-vriendinnen in the running voor mij. De eenenzeventig jarige goed ogende S. uit Helmond (maar geen echte katten-mepster) die mij nog heel laat leuke berichten stuurt, als ze haar honden heeft uitgelaten. En vanaf gisteren meldt zich G. vijfendertig jaar. Ik kan het haast niet geloven, schreef ik haar. Ze gaat ervan uit dat ik heel veel ervaring heb... Waarin vraag ik me af. Ik denk dat ik haar moet teleurstellen. Met tuinieren, fietsen.. Dat wel. Maar ik zie ze nog niet op mijn schoot op de scootmobiel.

S. is een echte Fan. Ze volgt me. En gaat, mét Eveline nog het meest uit met Rusty (reu).

Vandaag heb ik Lucie gekocht. Zo noem ik haar, ma. (ik heb nu je Lapis Lazuli om, moet kunnen zegt K. van boven). Tante Regine, de koningin waar ik jarenlang klusjes deed in de zomervakantie in Hilversum. J. is ook lief, de buurvrouw. Net als C. een parkinson-patiënt die mij leidde in de kunst. Meisje noem ik (zonder foto, dat wil ze vast niet), dat had mooi kunnen worden, maar helaas. Nu heb ik Lucie, bij gebrek aan beter...


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven