Zoeken
  • martinv

Geil of brokken

Bijgewerkt: 22 nov 2019

21 november 2019

We hadden vandaag ossenstaartsoep. Heerlijk. Maar net als bij alles vraag ik me af waarom? Waarom heet dat ossenstaartsoep, en bestaat er dan ook koeienstaartsoep? Nee, maar waarom niet? Wat van de os heeft een koe niet? Inderdaad, zou dat in de soep zitten, dan? Waarom zijn sommige onderwerpen taboe? Not done?

Schrijvers als Jan Wolkers en Jan Creemers schreven er wellustig over, over de daad, over de coïtus, het seksen (bij volière-houders betekent dat trouwens weer wat anders.) Ik beschreef hoe ik heb leren masturberen, en dat was volgens mij de aanleiding van het feit dat ik geëxcommuniceerd werd. Ik was de weg kwijt, had geen decorum meer. Terwijl ik dat exemplarisch voor een cultureel verschijnsel bedoelde. Maar daar praat je niet over. Is dat gênant, nee, dat heb ik inderdaad niet meer. Daar heb ik geen last meer van. Dat is mijn manische toestand. Men noemt mij misschien seksueel gefrustreerd, en dat is natuurlijk ook zo. R. vindt dat ik daarvoor naar de hoeren moet, maar hoewel ik hem snap, met hem kan ik daar heel openlijk over praten, misschien met meer, maar dat durf ik nog niet. Schrijven is dan de enige uitlaatklep, en als iemand dat begrijpt: hij of zij melde zich en ik zal dankbaar zijn. De psychiater noemde dat het ontwaken van mijn Libido door het CVA, dat had ik zelf ook al zo genoemd, (had ik misschien ook kunnen worden, psychiater) Het pilletje dat ik ga krijgen, een kleintje Quetiapine, zal dat wellicht beperken, jammer genoeg, ik geniet van het m... moet ik zeggen, des te beter dat ik geen alcohol meer drink. Nog even dit ter illustratie van mijn perverse interesse: mij (en R.) is de laatste tijd opgevallen dat mijn poezemeiden nogal opgewonden zijn, als ze geaaid worden, niet alleen spinnen ze, maar echt, ze steken hun kont de lucht in, lijken geil.


boefje aanhankelijk of geil, of hongerig

Het gaat dan niet om brokjes, het lijkt wel lust. En meestal eindigt het met happen! Bijten in de aaiende hand. Het gekke is dat ze alle drie gesteriliseerd zijn. Voor mij een raadsel. Tot slot een verhaaltje: Een medewerker hing op de deur van de werkkamer op Delta een briefje.

MIDDAGRUST ATTELJEE.

's middags van 12 tot 14 uur word hier niet getimmerd, lawaai gemaakt en niet gezaagt. (echt met een t)

Ik heb eronder geschreven: hoe weet je dat? (en de t is fout)


Het is te laat, ik ga niet meer masturberen.

Trusten iedereen.

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven