Zoeken
  • martinv

kindervriend of pedofiel

Bijgewerkt: 28 mrt 2020

27 maart 2020


Pimmetje

Ik realiseer me, dit wordt gevaarlijk, een precair onderwerp, maar ik doe het toch. Ik ben dol op kinderen, maar ben geen pedofiel.

Ik ben van mening dat geaardheid niet altijd absoluut is. Jo dacht bijvoorbeeld ooit dat ik homo was, hij vond mij mooi en bijzonder, maar helaas voor hem was ik het niet,wel bijzonder misschien, maar niet homo, en ben ik het nooit geworden. Wel hebben we zo'n vijfenveertig jaar als kameraden, maatjes samen geleefd, gekookt, gewandeld, gefietst, gepraat, gereisd en zelfs ruzie gemaakt en veel genoten. Maar niet gevreeën.

En nog sterker, Jo had een leuk nichtje, ik noem haar even Elsje, klinkt lief en naïef, was ze ook. Op de Middelbare school raakte ze bevriend met een leuke jongen, ze waren net twee kleine kinderen, ondernemend en zo, ze trouwden, en kregen twee kinderen, en toch zag je het. Frank (zo noem ik hem maar even) was erg vrouwelijk, had zelfs een vrouwelijke stem, je zag zo dat hij homo was, maar niemand zei dat. (in Duitsland heet dat Schwuhl, hetgeen natuurlijk warm klinkt, zwoel) Toen die Frank jaren later in een tuincentrum aan de homofiele eigenaar zei een geschenk voor zijn vrouw te zoeken, reageerde die heel verbaasd,hij was immers homo, en Frank reed zeer verward naar huis. Later vertelde hij dat hij zich dood had willen rijden tegen een boom, maar het uit liefde voor zijn vrouw en kinderen niet gedaan had.

En ik ben dol op kinderen, om hun spontaniteit, eerlijkheid, vrolijkheid, maar ook omdat ze bloot aan het strand zo gewoon vinden.

Onbevangen. Jo en ik namen vaak de kinderen van mijn oudste broer mee zwemmen, als ze bij ons op vakantie waren. Soms hadden die een vriendinnetje bij zich, zeg maar Nicole. Een echte spring-in-het-veld! En ze klommen in een soort toren en doken daar van af het water in. Ze was toen een jaar of 9,10 en het broekje verveelde haar, stoorde haar en ja hoor, ze trok het uit en dook verder, zonder gêne. Dat vind ik leuk aan kinderen. Net als kinderen aan zee, laat die toch lekker. Maar dan ben ik nog geen pedofiel, echt niet. Misschien wil ik ze wel op mijn schoot, wil ik ze even op de billetjes kletsen (hoewel dat wellicht echt pijn doet..) maar geen seks! Heus niet.

Nou heb ik een probleem, ik heb in mijn tuin een jongetje, die ik graag een klein zusje wil geven, kleien en bakken, en het liefst een beetje bloot, eigenlijk zo bloot mogelijk, niet naakt, maar bloot.


kiendje

Zoals dit meisje hiernaast, ik noem haar even "Kiendje". Maar dan met een klein broekje aan, anders worden mensen boos en noemen me (hardop of in stilte) "viespeuk" of "Pedo". Maar kijkt ze niet lief? Leuk toch? Moet toch kunnen? Of me dat lukt moet nog wel blijken. Ik ben maar amateur (hetgeen een ander woord is voor "liefhebber") Als het mislukt is het meisje niet mooi bloot, maar vies naakt.

Dat bedoel ik: erotiek en esthetiek liggen toch vlak bij elkaar, mensen moeten zich niet storen, maar geraakt worden, vertederd. Ze moeten de neiging krijgen de kindjes een kusje te geven, liefst op het voorhoofd!


40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven