Zoeken
  • martinv

Lehrer of Leerer

Lang geleden was er een voetballer, ik geloof dat hij Massey heette. Hij was zo goed, dat hij niet meer bij RFC speelde, maar in Duitsland. Tijdens een interview gaf hij aan Lehrer te zijn.Hij was echter putjesschepper, dat ook zoiets klinkt als . Maar net anders, Leerer, dus. Opzet of onwetendheid? In elk geval niets voor Slimmerick. Hij werkt, maar komt nog steeds wel eens boodschappen doen na zijn werk. Hij heeft een hekel aan vuil Hij noemt het zelf

lekker is anders

" smetvrees". Ik heb er geen verstand van, maar het zij zo (zou A. zeggen) Hij heeft in ieder geval moeite met afval, wat een enkelvoudig woord is met veel facetten. S. heeft er niks mee, in ieder geval. ik heb de lastige gewoonte ontwikkeld om even te kijken wat er in zit. Niet doen! Geeft problemen, maar toch. Laatst zaten in de voorste afdeling afgedankte werkhand-schoenen. Ik naar S. Dit was echt erg, dit mag niet. Ik naar de waarschijnlijke dader.

GFT bak

Die zag daar geen punt in, die afdeling was toch immers voor het groen? Die handschoenen waren inderdaad groen.

Groen plastic.

Vanavond heeft hij zich gerevancheerd: na het eten heeft hij boodschappen voor me gehaald en triomfantelijk meegebracht in een katoenen tasje. De plastic tasjes waren op. Nou ja, iets begint hij wel te snappen.

Morgen gaat ie op voor zijn theorie! Op naar het rijbewijs. Ik heb weer wat gesponsord, daar heb ik baat bij, brengt hij me overal naartoe, Eigen chauffeur, ga ik een pet organiseren, misschien via de Baronesse?

In het weekend komt S. geslaagd of geslagen de tuin bijwerken, netjes maken, Dinsdag krijg ik bezoek: twee neven komen me bezoeken, van heel ver. Dan moeten we ze een poepje laten ruiken! En dat mag niet stinken, Herr Lehrer.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven