Zoeken
  • martinv

Op naar Monopolis 05

Bijgewerkt: 18 jul 2020

17 juli 2020


Manifesteren, dat doen ze, daar zit het woord "man" in. Nou ja, in manipuleren ook, en in manicuren, en dat is toch meer voor vrouwen, dacht ik. De mannen moeten zich waarmaken, bewijzen. Dat doen ze door de seks. Hun zaad lozen, het kwakkie kwijt. Of hun ei kwijt? Wat is belangrijker? Voor velen een vraag, voor mij een weet. Ik ben namelijk professioneel. Ik help ze daarbij, ik ben er voor hun, ik ben sekswerker. In Resistent. De tent van Resie, juist. Op zoek naar geluk kwam ik hier aan de Via Felicitas, en ben blijven hangen. Ooit heb ik ergens anders gewerkt, samen met mijn man, echt, een echte. Hij was stoer, vol tatoos. We waren een goed team. Waar ik toen werkte (waar ik hem ook ontmoet heb, en waar het klikte) kwamen veel mannen met vracht langs. Die waren veel onderweg, ver van vrouw en kinderen, en kwamen bij mij terecht. En terwijl ze hun kwakkie (en ei) bij bij deponeerden, waarvoor ze eerst moesten douchen, dat vind ik heel belangrijk, hygiëne, rolde ik hun sleutels, gaf die aan (toen) mijn vriend, die de vracht kon "wegwerken". Goede handel. Zo hebben wij er jaren goed van geleefd, die mannen hebben het bij ook goed gehad hoor, en de verzekering van Meneer de Koning vergoedde de goederen goed, hoor. (prachtig hè)

Maar we zijn getrouwd, Carina heeft een nieuwe achternaam, de oude kwijt, en de vrijheid, en die miste ik, heel erg. Heb in de plaats daarvoor een zoontje die in het weekend door zijn vader wordt opgehaald. Dan heb ik rust. Een schat van zijn moeder, maar wel een handenbindertje hoor. Dus kan ik in het weekend vriendjes, klanten ontvangen. De douche is nog steeds belangrijk. Ik laat er soms daklozen gebruik van maken, zo ben ik ook hè, gratis. Daklozendouche, niemand zeggen, komen ze allemaal.

Maar ik werk bij Resie, in Resiestent. (mooi bedacht Resie) Maar er hangen veranderingen in de lucht. Het Paardenmeisje heeft eerlijkheid gebracht, en geweten. Ze was als een Engel, een Engel der Waarheid. En nu wordt er betaald, niet meer geruild. Met geld. Daar heeft Jos de Koning weer voor gezorgd.

Nu is er weer nieuws: het Circus is weg, mét Paardenmeisje, maar nu staat er een friettent (vlakbij Resiestent) Daar heeft Stefanus zijn domicilie. Aardige vent, mét staartje, komt hier wel eens douchen, dat praatje gaat gauw rond, hoor. Stinkt een beetje naar olie, verder patent, (zeker na het douchen!) Maar hij is geen echte dakloze, hij betaalt met geld. Ruilen doen we niet meer. Daar komt vaak huilen van. Ik heb er een goed gevoel bij, wellicht wordt het nog wat, in Monopolis...

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven