Zoeken
  • martinv

Slimmerick of dommerick?

9 november 2019

ik hoop dat ik afval

Hij is zo voorspelbaar, en toch ook weer niet, net als alles is hij ook dubbel. Uit netheid, c.q. smetvrees wast hij heel vaak zijn handen. Maar hij droogt ze niet schoon af, maar vuil, dus de handdoek is al gauw smerig. En dan ligt die weer ergens, hangt nooit aan het desbetreffende en daartoe bestemde spijkertje. Dan vraag ik wat hem opvalt in de keuken, En dan ziet hij het pas, hij ziet het dan wel. Ongelooflijk. Hij heeft nooit een idee waar iets moet liggen, of hangen. Geen awearness.

handdoek

Hoe kan dat toch? Hij heeft ook geen ruimtelijk inzicht, sommige mensen hebben dat. Zou het samenhangen?

Hij is haast ziekelijk idolaat. Hij zei dat hij hier al zoveel geleerd had. Het is geen Dommerick, eerder een uitvinder, zit niet vast aan conventies. Ik vond mezelf deze dagen ook een slimmerik. Mijn ergotherapeute haar kinderen wilden na de vakantie in Griekenland graag surfen, een eigen surfplank. Ik, spontaan en onbezonnen als ik ben: "Bij mij hangt er nog één in de garage, mag je zo hebben, die ligt zich en mij toch maar te vervelen." Maar dat mocht natuurlijk niet. Een therapeut mag natuurlijk niets aannemen van een cliënt

Jammer, maar ik laat me toch niet kisten, toch? Dus ik heb hem (haar?) door John van Nierop (reclame mag wel, hè) laten ophalen, met twee masten en drie zeilen. Ik hem John gezegd dat hij voor een aardige therapeute is met dikke kuiten (John lachen, maar ik ben daar echt jaloers op, daar valt een trouwring van vader niet vanaf). Geen stommerik hè.

En A. heb ik getipt! Ben benieuwd of mijn plannetje lukt.

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven