Zoeken
  • martinv

Sponsoring ping ping

Bijgewerkt: 14 okt 2019

5 oktober 2019

Mati is "vriend" in het Surinaams. Het Rustyfeest was om mijn vrienden die mij geholpen en gesteund hebben te bedanken. Het was geweldig. We hadden eten van Slagerij Beulen uit Melick. Geweldig, het smaakte iedereen voortreffelijk. ( als ik hem nu ophemel, zou hij wat korting geven om me te sponsoren?) Trouwens ik las dat Peter Brouwers mijn blog gelezen had. Hij vond hem leuk.(leuk is toch niks, kunnen ze dat niet splitsen in best leuk, beetje leuk, leuk, heel leuk en geweldig leuk? Daar heb je statistisch wat aan.) Zou hij mijn project willen sponsoren?

Na het eten speelde Maarten op zijn accordeon. Ik had de band van Teun gevraagd, maar die waren verhinderd, jammer. Ik had kunnen zeggen: ik heb geen instrument, maar ik heb een band! Maar Maarten was goed. Wat is die jongen goed. Met een flair speelt ie alles wat je wil. Echt goed. (zingen moet hij niet doen.)


Maarten Zijlstra

Dat bracht gelijk sfeer, ik denk dat ik hem vaker vraag. (hij vraagt niet zo veel, hij hoeft mij niet te sponsoren, eerder andersom)

Aansluitend gingen we zingen, ik nep op de gitaar van Jack Poels (echt). Ik had de tekst op een Powerpoint gezet om samen te kunnen zingen. Het publiek werd er bij betrokken, dat werkt altijd, vooral als het niet meteen perfect gaat, dan kun je afslaan! Eerst het basisliedje, waar alles op gebaseerd is. Mati, no wakwa soso foetoe. Iedereen deed enthousiast mee. Wat is samen zingen toch heerlijk. Na het eten een beetje ingekakt, en toen allemaal weer wakker. (Jos zat voor mij en zong zowaar op toon.

Het was net cabaret, heerlijk, mijn stiel! De tweede versie over Rusty was natuurlijk nog meer succes. Met wat stoute woorden: verrekken (heerlijk de r laten rollen.) en kont. En dan het derde, over Meisje, Olaf verklapte wat iedereen allang wist: Oh Ninia!. Jammer dat ze er niet was, en eigenlijk maar goed.

En toen de Quiz, Op feesten met de kinderen deed Jo heel graag een quiz. (met bel, op tijd of gewoon zo.) Eveline had mijn vragen op Kahoot gezet. Iedereen moest het antwoord intoetsen op z'n telefoon. Erg leuk, en spannend, wie snel was had meer punten. We hadden de timing aangepast, zodat het liedje niet meer het einde was, De laatste dia was nu niet het einde. (dear Alli, I envy you, what a girl, your Eveline. Nice and smart, and good looking.Take care of her!) Ze schreef:"Ge schrijft Plezant, Martin, het is leuk lezen!

emoties

Ik had eigenlijk een bosje bloemen moeten halen en laten sponsoren bij gelijknamige winkel, "Leuke meisjes, mooie bloemen" (hè Moniek!) Ik had vast korting gekregen.

Sponsor ping ping.13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven